Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

Da Matteo VallgatanI korsningen Vallgatan / Magasinsgatan finns en innergård som kommer att få dig att aldrig vilja lämna Göteborg. da Matteos uteservering är omåttligt populär och det har sina orsaker. På sommaren kan man lika gärna åka hit som till stranden för att få fin färg i ansiktet. Lummigt och mysigt och med ett medvetet klientel och många stammisar som vet vad de vill ha, vilket i det här fallet är bra kaffe. Är du sugen på livliga samtal har du kommit till helt rätt plats, men om du föredrar att sitta i ett hörn och vara svår med en bok av Kafka kommer ingen att höja på ögonbrynen. Goda pizzor och mackor, men stjärnan på menyn är självfallet det stora utbudet av kaffe som snarare bör prövas hellre än beskrivas i ord. Vill du ta med gott surdregsbröd hem hittar du det egna bageriet på Magasinsgatan 17 alldeles i närheten. 


Äta ute ikväll?

Restaurang Italienskt i city, en fransk mellanklass-restaurang eller lunchrestauranger nära dig. Vad du än är ute efter hittar du det med Falken!

 Läs mer »

Letar du efter en bar?

Bar Letar du en bar som passar dig? Kanske en som serverar bra cocktails? Eller en pub? Eller något nära bara? Falken hjälper dig!

 Läs mer »

Hitta trevliga caféer

Café Stan är full av trevliga caféer. Bagerier, espressobarer, arbetsvänliga caféer, caféer med trådlösa nätverk och mycket mer. Falken hjälper dig att hitta caféer som passar dig.

 Läs mer »

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


WhatsupGöteborg på Twitter WhatsupGöteborg på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi